Görsel Temsilidir.
İçindekiler: Turunç Çeşnili Zeytinyağı
Bu ürün Mersin bölgemizin meşhur turunçları ile Tarsus bölgemizin en taze yerel zeytinlerinin birlikte soğuk sıkım tekniği ile mekanik olarak işlenmesiyle elde edilmiştir.
NEDEN SOĞUK SIKIM?
27 derecenin altında üretilen soğuk sıkım zeytinyağının, kaliteyi sağlayan lezzet ve aroması yüksek olup, besin değerleri bakımından da zengindir.
ZEYTİNYAĞI NASIL SAKLANIR?
Isı, ışık,oksijen ve zaman zeytinyağının saklanmasında dikkat edilmesi gereken temel etkenlerdir. Zeytinyağını saklamanın en ideal yolu nem olmayan, güneş ışığından uzak, serin yerde, ağzı sıkı bir şekilde kapalı olarak, lakli teneke, seramik, ya da koyu renkli cam şişelerde saklamaktır. Ayrıca zeytinyağı bulunduğu ortamın kokusunu hızlı bir şekilde çekeceğinden yabancı kokuların olmadığı rutubetsiz alanlarda saklanmalıdır. Zeytinyağı soğukta donabilir, tekrar çözünmesi kalitesini etkilemez. Ambalaj açılana kadar tazeliğini korur. Atık yağları lavaboya veya su, toprak gibi alıcı ortamlara dökmeyiniz.
Akdeniz'in sıcaklığını hoş rehasıyla, kahvaltılarda, soğuklarda, salatalarda biraz acı,biraz tatlı bir sos olarak tüketebileceğiniz efsane bir lezzet!
Son kullanma tarihi üretim tarihinden itibaren iki yıldır.